Bite Away – Värmebehandling mot getingstick

bite away

Effektivt getingskum som används för att täppa till till från/till dess bon.

  • Lindrar svullna, klåda och sveda
  • Fri från kemikalier
  • Behandling och effekt på några sekunder
  • Goda kundomdömen

420:-

Till Butik
[wpsr_button id=”2721″] [wpsr_button id=”3723″]

Information och kundomdömen:

bite away recension

I Sverige, under sommaren, blir problemen med myggor, getingar och andra bitande insekter påtagligt. Normalt innebär ett bett ingen fara för hälsan – att betten svider och kliar är snarare det som är det jobbiga. För de flesta är det något som anses höra sommaren till, men så behöver det faktiskt inte vara. Det finns många metoder man kan använda sig av för att lindra klåda och svullnad. En relativt ny produkt, som fått en del uppmärksamhet på sistone, är Bite Away. 

Värme som verkar snabbt

Att behandla ett bett eller stick med Bite Away tar tre eller sex sekunder, beroende på om du är barn eller vuxen. Effekten märks omedelbart vid myggbett. Längst ut finns en keramisk platta som blir ungefär 50 grader varm, och det är just hettan som gör att klåda eller en svidande känsla reduceras. Det som sker är att proteinet i insektsgiftet denatureras av hettan, vilket i sin tur gör att kroppen inte utsöndrar histamin.

Hur snabbt behandlingen faktiskt ger en lindrande effekt beror dock till viss del på vilken insekt det här som har bitit. När det gäller myggbett brukar klådan avta direkt efter en behandling. När det gäller getingbett kan det krävas två behandlingar och att en timme passerar efter behandlingen, innan smärtan avtar. Om klåda eller smärta kvarstår rekommenderar tillverkaren att man utför ytterligare en eller två behandlingar.

Portabel

En fördel med Bite Away är att du enkelt kan ta med dig den ut. Lämpar sig bra för exempelvis fiskare, campare eller andra som av olika skäl ska vistas i ett område där man är särskilt utsatt för myggor och getingar. Dess ringa storlek gör att den enkelt får plats i fickan, ryggsäcken eller i fiskeväskan.

Röster om Bite Away

Tittar man på recensioner i butiker där Bite Away säljs är reaktionerna överlag mycket positiva. De flesta kan skriva under på att den fungerar riktigt bra, och vissa skriver till exempel att den är ”supereffektiv” och att den är ”det bästa man kan ha för att ta bort klåda efter mygg och andra bett”.

Något att ha i åtanke tycks, enligt recensioner och omdömen, vara att verkligen vara snabb med behandlingen. Om det går för lång tid mellan bett och behandling verkar effekten inte vara lika god. Överlag tycks det annars vara ett säkert kort för den som ofta får lida av klåda och smärta efter insektsbett.

bite away

Effektivt getingskum som används för att täppa till till från/till dess bon.

  • Lindrar svullna, klåda och sveda
  • Fri från kemikalier
  • Behandling och effekt på några sekunder
  • Goda kundomdömen

420:-

Till Butik