Getingfälla

Det finns flera olika vägar att bekämpa getingar. Att använda sig av en getingfälla är ett av de vanligare. Är det ett helt bo som behöver tas bort rekommenderas istället getingskum och för att stoppa dem redan vid dörren är det ett insektsnät som behöver komma upp. Var produkt har alltså sin funktion. Vad behöver du?

Getingfälla – Enkel bekämpning

GetingfällaPlacera din getingfälla i närheten av där de svartgula insekterna brukar vistas. Däremot bör du inte placera den i närheten av matbord eftersom det söta som placeras i den lockar till sig getingarna. Har man den inomhus är en rekommendation att placera den relativt högt upp.

Fällan består av en burk i insektens karakteristiska färger. Nu har visserligen inte färgerna någon speciell funktion men det är klart snyggare att köpa getingfälla med lite stil på än en som enbart är fokuserad på funktion.

Häll saft eller något annat sött i fällan. De kommer då att krypa ner för att äta det söta. Men tack vare lockens utformning kommer de inte kunna ta sig ut.

För ca 60kr får man en effektiv och snygg ”fångstburk”. Komplettera gärna med fler om det visar sig finnas behov av detta.

Ett enkelt sätt att bevara sommarens lugna och fina dagar utan en massa  surriga insekter.

Beställ din här…

GetingskumGetingskum

Det mest effektiva sättet att bekämpa getingar på är att ta bort hela getingboet. Med en getingfälla kan man minska beståndet men finns möjligheten att bekämpa hela boet är det en fördel. Getingskum sprutas in i boets öppning där det sväller. Det gör att alla som är där inne inte tar sig ut och det som är utanför inte tar sig in. Fördelen med getingskum är även att man kan använda det för att täppa till springor där man ser att de tar sig in eller ut utan att man för den skull kan definiera var boet är.

Denna getingskum är helt utan naturfarliga kemikalier och är istället framställt av krysantemumblomman. Naturvänligt sätt att bekämpa getingar alltså.

En flaska innehåller 300 ml

Beställ ditt getingskum här

BeesafeBee-Safe 6 Pack

Insektsnät håller alla insekter ute, getingfälla tar bort en efter en och getingskum tar bort hela bon. Men hur mycket man än kämpar så kan en eller ett par irriterande insekter återkomma. Finns säkert inte någon förälder som aldrig oroat sig för att någon insekt ska krypa ner i läskburken när barnen dricker läsken. Med Bee-safe behöver man inte vara oroad. Ett ”nät” sätts över öppningen. Läsken kommer ut – Men insekterna stannar utanför.

Ett tips – Öl drar också till sig en hel del getingar och berusade personer är betydligt mindre uppmärksamma är andra. Bra julklapp till de som tycke om att dricka ute under sommaren kanske?

Beställ din Bee-Safe här…

Lycka till och vi önskar en surrfri sommar med den getingfälla som passar dina behov.