Insektsnät

 

10661_3

Flugnät för dörr

Enkel att montera på dörrkarmen tack vare kardborreband. Det gör det också lika enkelt att öppna samt stänga nätet i dörröppningen. Ett måste för att hålla insekterna ute när man själv vill vara inne.

160:-

Läs mer / Till Butik

matparaply

Insektsnät som skyddar maten

Nu kan du duka i lugn och ro utan att behöva försvara maten mot flugor, mygg och getingar. Detta enkla insektsnät ställs över maten för att hålla objudna gäster borta. Den mäter 30,5*40,5*51.

99-129:-

Läs mer / Till Butik

 

 

insektsnät för parasoll

Insektsnät för uterum

Ett bra alternativ för den som vill sitta ute men inte vill bjuda in mygg, getingar och andra insekter till middagen. Specialsydd för att passa parasoll som har en diameter på 2,8-3,5m.

2800:-

Läs mer / Till Butik

 

Mygghatt

Lika enkelt som genialt. Dra insektsnätet över hatten och dra åt löst kring halsen. Du hör dem men de kommer aldrig innanför för att kunna bita dig. Sitter bäst om man har hatt, keps eller mössa under nätet. Extremt finmaskigt med 80 småhål per kvadratcentimeter. Det gör det även lätt att se igenom. 

100 :-

Läs mer / Till Butik

Mer produktinformation:

Insektsnät för fönster och dörrar:

Ibland kan sommaren vara en riktigs pina, illasinnade insekter vill mer än gärna flyga in genom öppna fönster och dörrar. Med våra insektsnät blir sommaren insektsfri - i varje fall inomhus. Näten stoppar effektivt flugor, mygg, getingar, spindlar och andra insekter men släpper samtidigt in luft och ljus på ett bra sätt.
Näten placeras enkelt på fönster eller dörrar med kardborrband och anpassas till fönstrets eller dörrens storlek. Näten ger ett tillförlitligt skydd samtidigt som fönstrets eller dörrens funktion bibehålls.

Insektsnäten är av polyester och av hög kvalitet vilket möjliggör att de kan användas gång på gång och dessutom tvättas i 30-grader. Samtliga nät är UV-tåliga och levereras i en antracitgrå färg tillsammans med 660 cm långa kardborrband.

Observera! Insektsnätet för dörrar var tidigare utrustad med clipvikter men dessa har nu avlägsnats då de inte fyllde sin funktion vid kraftiga vindar. Dörrnäten har nu istället utrustats med en tyngre fåll, dock ej innehållandes metall, för att produktens funktion ska bibehållas i alla väder.

Förpackningen kan tyvärr även fortsättningsvis, felaktigt, innehålla uppgifter om att produkten fortfarande är utrustad med clipvikter av metall.

Mått: 130 x 150 cm för fönster (1st) eller 2st nät 75x250cm för dörrar.

Airhouse:

- ett insektsnät för parasoll mot getingar, flugor och myggor.
Den svenska sommaren är oftast underbar men kanske i det kortaste laget. Ursinniga insekter kan dessutom fördärva de vackra dagarna och kvällarna. Mot dessa ovälkomna sommargäster finns dock en lösning. Utrusta ditt parasoll med ett insektsnät och få ditt uterum tillbaka. Nätet passar parasoller med en diameter om 2,8–3,5 meter och består av åtta förlängningsribbor i rostfritt stål samt ytterligar ett nät som kan öppnas, stängas eller rullas upp när det inte används. Förlängningsribborna kan dessutom bygga ut parasollet till ett fint uterum om ca 4 meter i diameter. Nätet fästs sedan i marken med tältpinnar eller tyngder.

Airhouse insektsnät rymmer dessutom matgrupper i de flesta utföranden med plats för cirka 8-10 personer och kan enkelt monteras utan verktyg. Nätet tål hårt slitage och repar inte upp sig och ändrar heller inte form. Insektsnätet kan dessutom tvättas i tvättmaskin i 30 grader men kan också spolas av med hjälp av trädgårdsslangen.

Matparaply:

- skydd mot flugor, getingar, bin och andra insekter.
Att äta och fika utomhus är underbart, men tyvärr kan det också locka till sig objudna gäster i form av naturens alla insekter. Skydda din mat, kakor och tårtor mot insekter med Umbrella Food Cover.
Insektsskyddet torkas enkelt av med en fuktig trasa.

Myggnät för huvudet eller hatten:

Ett fiffigt insektsnätnät som enkelt dras över huvudet och huvudbonaden för att undkomma myggen och knotten. Nätet som är i mjuk polyester är utrustat med 80 finmaskiga åttkantiga hål per cm2 och nätet fungerar dessutom bättre än många andra kemiska myggmedel.

 

&nbs