Myggfälla – Systersida

Det är inte bara getingar som kan störa sommarfriden. Lika jobbiga är myggen. Men precis som getingfällan kan ta bort getingar så kan myggfällan ta bort myggen. Fast de fungerar på två helt olika sätt. Likheten är att fällorna motarbetar insekterna och lite av den anledningen har systersidan myggfälla.se vuxit fram. Vi som ligger bakom denna sida kommer att bygga upp myggfälla.se till en informativ sida om de olika fällorna som finns på marknaden och hur du bäst försvarar dig mot myggsugarna. För det gäller att välja rätt produkt beroende på hur och var man ska bekämpa dem.

De största och mest effektiva myggfångarna är de som är gasoldrivna. De kostar visserligen några tusenlappar men samlar mygg lika snabbt som man ”samlar” blåbär på hösten. Likt en dammsugare suger de in myggen i en stor behållare och det är intressant att se vilket stor hög av mygg de kan samla ihop på en relativt kort tid.

Det du bör främst tänka på är hur stort område som du behöver bekämpa. Det finns de som attraherar mygg från ett område som är lika stort som en stor villatomt men då är de också lite större. Är det inomhus man har problem kan man istället välja en betydligt mindre och lättare modell.

Läs mer på myggfälla.se